Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Möten och konferens

Vi erbjuder prisvärda konferenspaket för dig som vill anordna en konferens i närheten av Stockholm City, nära Stockholmsmässan och Älvsjö Station. Våra mötesrum rymmer från 10-100 personer.

Vi erbjuder måltidspaket, luncher, mingel och middagar till förmånliga priser. Oavsett om du och dina medarbetare vill träffas under dagen, ha ett effektivt kvällsmöte eller övernatta efter konferensen finns ett alternativ som passar.

Fri parkering, fritt Internet, och konferenslokaler med närhet till både Stockholm och Arlanda gör oss till ett smart val för konferensen.

Våra mötesrum är belägna på entréplan, nära till både lobby och reception. I våra lokaler ingår projektor, trådlöst Internet, filmduk, whiteboard, blädderblock, isvatten, frukt och godis.

Vi erbjuder även konferenspaket, kontakta oss för mer information. Ring 08-99 02 20 eller maila till konferens@royalstar.se

Skytten

Vår största och nyrenoverade lokal på 100 kvm med kapacitet upp till 100 personer. En varm och trevlig lokal med ett härligt ljusinsläpp.

Lokalen är utrustad med projektor och filmduk.

Saturnus

Saturnus erbjuder 35 kvm och tar 25 personer i biosittning. Denna lokal är även lämpad som grupprum eller utställningsrum.

Jupiter

Denna lokal är på 35 kvm och rymmer 25 personer i biosittning. Lokalen är även lämpad som grupprum eller utställningsrum.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.